Referenser

Älgkliv eller myrsteg?

Några av de klienter som valt att medvetet arbeta med professionell och/eller personlig utveckling:

CHEFER/LEDARE
Marknadschef, reklam
Blivit mycket bättre på att handskas med mina irritationer och har insett att det som jag tycker är “rätt” inte alltid är “rätt” i andras ögon.

VD, tillverkning & industri
Metalt starkare och bättre på att analysera. Ser mina starka och svaga sidor tydligare, kan jobba bättre utifrån det.

Kontorschef, företagsbank
Jag ser tydligare min egen del i det som händer och blir mindre irriterad på småsaker, både privat och på jobbet! Har kommit till insikt om att jag inte behöver göra allt, det är ok att säga nej och det är inte farligt att göra “fel”.

VD, större dagligvaruhandel
Jag har blivit en bättre ledare, som ägnar mig åt “rätt” saker och agerar mera coachande i umgänget med andra, både på och utanför jobbet. Jag ger mig själv tid att tänka och besluta, för att sen handla inom tidsramen jag satt upp. Jag har blivit en mentalt stoltare person!

Egen företagare, Hälsorådgivare/säljare
Nu kan jag fokusera på det jag kan åtgärda och släppa det som inte är mitt. Tänker mer på hur mycket bra saker jag gör och har blivit bättre på att planera. Är säkrare och känner mera tiilit till de beslut jag måste fatta.

Egen företagare, Grafisk designer
Träffarna har varit positiva och upplyftande, samtidigt som viktiga tankeställare har infunnit sig. Vissa övningar har jag lättare tagit till mig och kunnat applicera i ”livet”, andra har varit svårare och krävt både mod och envishet.
—————————-

MEDARBETARE
Controller, tillverkning & industri
Mer målmedveten, mindre oärlig och känner större tillit till mig själv och mitt eget kunnande. Har kommit till insikt om mig själv och blivit betydligt starkare och mindre perfektionist.

Ingenjör
Det har varit en omtumlande kurs och tid som på ett fantastiskt sätt har öppnat mitt inre öga för hur jag själv måste vara för att få andra varelser att fullt ut förstå vad jag önskar/ vill och vice versa. Jag inser nu även upplägget med att dra ut på kurstiden, man klarar inte att förändra sitt sätt att tänka så radikalt på en kortare tid.

Maskiningenjör
Jag ältar mycket mindre, reflekterar och sedan bort med det! Är inte lika hård mot mig själv, förlåter och går vidare. Det gör mig mindre rädd för saker och därför oroar jag mig inte så mycket i onödan.
Säger till folk ”-menade inget illa om det lät så, kom ut fel” istället för att gå och undra hur de reagerade på det jag sa. Känner mig friare och har mera självdistans.

Marknadsförare
Jag tycker att det är bra att jag gått under ett helt år, det sitter mer som ett mönster i ryggraden nu och man tappar inte sin nya ”livsstil” på samma sätt. Du är mycket duktig på att hålla rätt distans till din klient, man känner att du är där för att hjälpa mig, inte för att bli min bästa vän, man får mer förtroende för dig. Mycket bra tycker jag!

Medarbetare i Sv Kyrkan
Övningarna har varit nyttiga, jobbiga och känslosamma. Jag har många bra redskap med mig framöver. Det har varit en fantastiks resa som bara startat.

——————————-

Parcoaching; försäkringsmäklare/it-konsult
(K) Jag har alltid ett val och jag formar min egen verklighet. Jag känner att jag är mer i balans än jag varit på väldigt länge.
(M) Jag är mer uppmärksam på mina ‘svaga’ punkter och har insett att det finns en del saker jag behöver ta tag i och arbeta med, för att jag skall kunna må bättre.

——————————–

STUDERANDE

Högskolestuderande
Tack för ditt uppriktiga engagemang och för din omtanke. Tack för all inspiration och för att du “tvingat” mig till självkännedom. Tack för din vänlighet och för att du har fått mig att våga vara modig. Att vara trygg i sig själv är helt klart en gåva. Jag hade inte varit där jag är nu, om jag inte hade fått sådan fantastisk vägledning från dig.

Högskolestuderande
Jag vill framföra ett stort tack för att jag fått verktyg att förändra, utveckla och hitta tillbaka till mig själv! Jag tycker att du, Pia är en fantastiskt kompetent, proffsig och lyhörd coach. Jag är mycket imponerad av dig!

KOLLEGOR

Coach Trainer & Coach Supervisor
You are a very dedicated and competent coach. Your strength is to ask powerful questions sincere, curious and humble. You are very good at meeting the client in his/her adolescence and to be with them in their agenda.

Director of training, Coach Supervisor
You are an experienced coach and you especially masters active listening, powerful questioning and direct communication. You dare to explore and focus on the essence of the goal and be very clear with what the goal is.

Coach Supervisor/Trainer
Du är en skicklig och seriös coach. I jobbet med klienterna är du resultatorienterad, engagerad och icke-värderande, samtidigt som du utstrålar både mod och trygghet.

Hälsopedagog och stresscoach
Du är en otroligt driftig och kunnig person som alltid har ett leende på läpparna.

Vägledare, föreläsare och författare
Jag är så glad för att vi haft förmånen att jobba tillsammans. Du är himla duktig och väldigt bra på att känna av vad varje enskild klient behöver just där och då.